Download de Flash Player om flash te bekijken.

Nieuw! Fluisterboten bij Landwinkel Pennings

Venster sluiten, terug naar home

Fluisterend over het water……..
Nieuwe fluisterboten groot succes bij Zuivelboerderij Pennings

Sinds kort verhuurt Zuivelboerderij Pennings fluisterboten waarmee een dagje op het water pure ontspanning wordt. De boten zijn populair, blijkt al tijdens de eerste zomerse dagen.

Naast het runnen van de drukbezochte landwinkel met streekeigen producten is de familie Pennings al jaren actief met de verhuur van kano’s en kajakken. Doordat de boerderij direct gelegen is aan de Kagerplassen, is het de ideale plek als startpunt voor een dagje varen. Voor veel watersportliefhebbers is boerderij Pennings dan ook bekend terrein. Om nog meer tegemoet te komen aan de vraag is daar nu ook de verhuur van fluisterboten bijgekomen.

Corné Pennings is enthousiast over zijn nieuwe boten. ‘Ze zijn voorzien van een stille motor die elektrisch wordt aangedreven. Ze zijn comfortabel, makkelijk te besturen en vriendelijk voor het milieu. Helemaal van deze tijd dus.’, aldus Pennings. De reacties die hij krijgt van zijn gasten zijn positief. ‘Men vindt het heerlijk dat je kunt genieten van de omgeving met alleen het geluid van het kabbelende water in plaats van een ronkende motor. Het is gewoon heel relaxed.’ Dat de boten populair zijn blijkt wel, op de eerste zomerse dag waren ze meteen allemaal verhuurd.

Voor recreanten is er dus weer een leuke mogelijkheid bij in de streek om te genieten van de rustieke omgeving.

De fluisterboot is geschikt voor max. 6 personen en ideaal voor een dagje toeren op en rond de Kagerplassen.

Voor reserveringen kunt u contact opnemen met de familie Pennings, 0252-224620 of pennings@landwinkel.nl .
Meer informatie vindt u op www.zuivelboerderijpennings.nl
 


U bevindt zich hier : Home || Actualiteiten || Nieuws